TL;DR: Спукани гуми, махнете се! HOTO Air Pump Pro може да

...
TL;DR: Спукани гуми, махнете се! HOTO Air Pump Pro може да
Коментари Харесай

Въздушната помпа HOTO може да напомпа автомобилни гуми за пет минути, сега $80

TL;DR:  Спукани гуми, махнете се! HOTO Air Pump Pro може да надуе гуми и топки с 85% по-ефективно, единствено за пет минути, за $79,99 (рег. $119).

Ако имате гума, на която не доближава въздух, до момента в който сте на път, намирането на бензиностанция за зареждане може да ви накара да се затрудните и от време на време да докара до повече проблеми. За тези, които желаят да възнамеряват авансово, можете елементарно да се предпазите от сходни обстановки, като държите портативна въздушна помпа в колата си.

За да ви предпазим на пътя, можете да вземете преносим въздушен компресор и помпа за гуми HOTO Air Pump Pro за $79,99 (общ. $119). Това е камера, способна да напомпа гума за кола, велосипед и мотоциклет и даже топка единствено за пет минути!

Номинирана от MoMA Design поради своята функционална цел и грациозен дизайн, въздушната помпа HOTO се предлага с три литиеви акумулатори с огромен потенциал от 2500 mAh за впечатляваща мощ. Можете да заредите приблизително петнадесет незадоволително напомпани г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР